BLOG

Sportgala Gemeente Lubbeek

Op vrijdagavond 20 mei hadden wij het genoegen om de trofee voor sportclub van het jaar in ontvangst te nemen, uitgereikt door de gemeente Lubbeek. We spraken er over het doorzettingsvermogen en de creativiteit die we als club aan de dag hebben gelegd tijdens de Covid-19 pandemie om onze spelers voldoende sport en beweging teMeer lezen over “Sportgala Gemeente Lubbeek”

SEIZOEN 2021-2022

APRIL 2022: Demo-voorstelling Onze #juniorbearsonwheels verzorgden op zaterdagavond 9 april een leuke 3×3 demo rolstoelbasketbal op het parket van de Sportoase Philipssite halverwege de wedstrijd Leuven Bears – Donar in de #goldenBNXT League. Bekijk hier enkele mooie foto’s, genomen door huisfotograaf Mark Vanbergen, waarvoor dank! FEBRUARI 2022: Stages studenten kinesitherapie Als club zijn we ervanMeer lezen over “SEIZOEN 2021-2022”

Drone flight

Afgelopen zondag 4 april kregen onze JBOW’ers bezoek van Droneflights Wezemaal tijdens hun outdoor training! We laten Seppe, bestuurder van de drone, vertellen over zijn passie, die uitgroeide tot Droneflights Wezemaal: “Hallo, ik ben Seppe een jongen van 16 jaar. Ongeveer 2 jaar geleden heb ik de DJI mavic mini gekocht. Dit is een droneMeer lezen over “Drone flight”

%d bloggers liken dit: