Seizoen 2013-2014

Week van de Sportclub : Ketnet

Ketnet stelde de week van de sportclub voor op woensdag 11 september 2013 tussen 18u en 19u15. We waren zeer blij toen we via Parantee de vraag kregen om deel te nemen aan dit programma.

Signeersessie Leuven Bears

Op zaterdag 23 november 2013 organiseerden de Delhaize-vestigingen in Heverlee en Kessel-Lo een handtekening sessie in samenwerking met de Leuven Bears om de verkoop van ‘Cuvée Leuven’ ten voordele van de Leuven Bears on Wheels te ondersteunen. 

Met dank aan Joke Devliegher voor de mooie foto’s!

Cluboverschrijdende training Zedelgem

Onze spelers namen op zaterdag 1 februari 2014 deel aan een door Parantee en de Sint Jan Zedelgem Lions georganiseerde cluboverschrijdende training in Zedelgem. Onder begeleiding van coach Petra, Jan Van Bael en met Freddy aan het stuur verzamelden onze spelers ’s ochtends in Pellenberg om voor het eerst samen in de clubbus naar Zedelgem te rijden.

Sien Vercruysse van UGent leerde de jonge spelers in de voormiddag tijdens een workshop hoe ze hun schoudergordel en bovenste ledematen op een veilige manier kunnen trainen. Na de lunch werd er verder getraind onder leiding van Lars Deraed, coach bij Silverspokes. De training werd afgesloten met een echte wedstrijd waarin alle spelers het beste van zichzelf gaven. Bedankt Parantee en Sint Jan Zedelgem Lions voor deze prachtige dag. Bijzondere dank ook aan Henk Rogiers voor de prachtige foto’s. Meer foto’s vind je door hier te klikken.

Opbrengst Cuvée Leuven

Zaterdagavond 22 februari 2014 werd de opbrengst van het ‘Cuvée Leuven’ project bekend gemaakt! Ons project, in samenwerking met Delhaize, kwam zelfs in het Nieuwsblad terecht!

Cuvée Leuven leverde maar liefst 14.870 euro op!

Graag bedanken wij iedereen die ons hielp dit bedrag te bereiken en in het bijzonder de Delhaize Group.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: